Skip to content
Politică

Primele declarații ale lui Rareș Bogdan, după anunțul oficial al candidaturii la europarlamentare: N-am venit să iau nimic, am venit să dau

Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Rareș Bogdan, primele declarații după ce s-a aflat că va candida pe lista PNL la europarlamentare  pe primul loc:

”Voi pleca la frații nostri din Diaspoora. Să le explicăm tuturor, inclusiv celor care s-au lăsat păcăliti de PSD căci nu se mai poate. Am fost adversar al PSD  din timpul mineriadelor. PSD a derapat  sub conducerea lui Liviu Dargnea, își bate joc de români.

N-au reusit să aduca bani europeni pentru autostrăzi. Au reusit să scumpească tot. Următorele  zece săptămâni, voi fi alături de toți care își  doresc să asculte că trebuie sa oprim PSD din a scoate România din Europa, de a scufunda România, dacă le place  Rusia, foarte bine, să plece ei.

În rest, ramânem  fideli.  PSD urăște Europa. Să nu credeți că liberalul roșu Călin Popescu Tăriceanu este altfel.

Vom explica tuturor,  nu vom ezita să stăm de vorba și cu cei ce ne iubesc, și cu cei ce ne iubesc mai puțin. Sunt convins ca în data de 26 mai, PNL va avea un scor istoric. PNL va fi principala forța politică a României.

Vreau să vă asigur ca de la mine , în urmatoarele zece săptămâni, nu va porni niciun atac la adresa opoziției, alături de ei trebuie să facem un front comun.

N-am venit să iau nimc, am venit să dau. Nu putem abandona aceasta țară. Invit în acest moment, pe Crin Antonescu sa ia parte la alegeri.

Lupta noastră este ca PSD, UDMR și ALDE sa parăsească în genunchi guervnarea. Își bat joc de prea mult ti,p de români.Vă mulțumesc încă o dată tuturor. Vă asigur că românii vor avea o voce puternică atât la Bruxelles, cât și la București. Mă voi bate pentru țara mea”,  a spus Rareș Bogdan

2 comentarii la “Primele declarații ale lui Rareș Bogdan, după anunțul oficial al candidaturii la europarlamentare: N-am venit să iau nimic, am venit să dau

  1. FELICITARI din toata inima domnului Bogdan Rares. Va reusi mult mai multe de la cabcelariile Europene de acum încolo. A fost fantastic la Realitatea TV, va performa si ca Euriparlamentar. PNL, din pacate, nu mai estr partidul Bratienilor, însa daca are mai multi ca Rares – ar putea redeveni. Success Rares!!!

  2. Bravo d-lui Bogdan, s-a scuturat de zgarda mafiotului …Pelikan, dar cu un mare regret il anunt ca, din pacate, nu vor trece de 18%, prezenta la vot va fi redusa, si prezenta unor penali – Falca, si a unor penibili – tov. Blaga, pe lista lor vor trage inapoi. Marea coalitie a gunoiului rosu va beneficia atat de masinaria de partid, cat si de fanatismul impostorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *