Skip to content
Politică

Noi DECLARAȚII ale lui Robert Turcescu după dezvăluirea că este ofițer acoperit

Robert Turcescu a făcut miercuri primele declarații publice, după ce în cursul zilei de duminică a dezvăluit că este ofițer acoperit.

”Ca să nu ne complicam in declaratii eu spun doar atat: ceea ce am avut de spus si de arata, am spus. Nu sunt eu cel mai în masura sa judece. De acum inainte la mine este responsabilitatea judecării acestui lucru. Tot ceea ce imi doresc este sa fie judecători drepti si eu sa spun ceea ce stiu. În momentul de față atat eu, Robert Turcescu, va spun inca o data: as vrea sa ajung in fața unui judecător drept. Nu eu sunt cel care trebuie să decidă.

M-ati gasit acasa, nu fug de nimeni. Nu vreau sa comentez. E nevoie de judecatori drepti. In ce masura se va intampla, numai Dumnezeu stie. Sunt cele mai fericite zile din viata mea, daca nu iau in calcul nasterea copiilor mei. Ma simt împăcat, nu fug, dar nu am ce sa spun mai mult. Judecători drepți.

Nu m-am uitat la televizor zilele acestea. Aș vrea să există judecători drepți. Nu am ce să spun mai mult de atât. Nu vreau să mă justific în fața opiniei publice in momentul de față. Eu nu ma judec in momentul de față pe mine. Dacă și ție ți se pare că Robert Turcescu a afectat viața altor oameni, inseamna ca e punctul tău de vedere”, a spus Robert Turcescu la România TV.

De asemenea, Robert Turcescu a precizat că documentele postate pe blog sunt documente reale și le va pune la dispoziția autorităților, dacă va fi cazul.

”Spun inca o data, ceea ce dețin si ceea ce am pe blog daca cineva vrea sa le vada in original, din cei care au dreptul sa le vadă, poate sa le vadă. Ceea ce spun în fața unui judecător sub jurământ este important. Explicațiile pe care trebuie să le dau, le voi da în fața unui judecător”, a mai precizat Turcescu.

După ce în presă s-a speculat că Turcescu l-ar fi favorizat pe Băsescu la dezbaterea finală de la alegerile prezidențiale din 2009, jurnalistul a spus: ”Judecați voi. Există tot felul de lucruri. Dacă am favorizat sau nu pe cineva. Judecați voi. Dacă voi considerați că am favorizat, spuneți pe cine am favorizat. Faceți această judecată”. 

4 comentarii la “Noi DECLARAȚII ale lui Robert Turcescu după dezvăluirea că este ofițer acoperit

  1. „as vrea sa ajung in fața unui judecător drept”
    Turcescule asta a cerut basescu.
    Tu dovedesti ca ai veleitati de sluga.
    Nu spui nimic de periada in care nutzica facea „plimbari” pe drumul vietii?

    1. Nu moare nimeni de faptul ca ai fost acoperit…Nu vad de ce ar trebui sa te asculte un judecator…tu esti acoperit doar de basescu…

  2. S-a umplut tara de scenarita dar urmarind la televizor si ascultand parerea mai multor persoane cred ca diversiunea incercata de odiosul colonel–poate sa-l duca in cel mai bun caz intr-un spital . Ar fi a doua oara cand persifleaza ARMATA ROMANA /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *