Skip to content
Magazin

Primele imagini cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit

Au apărut primele imagini cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit duminică dimineață și a ajuns la spital. De când a avut loc incidentul, vedeta s-a ferit de camerele video și nu a mai ieșit din casă.

Recent, Daniela Crudu a fost surprinsă când pleca de la spital, iar aceasta era desfigurată, în urma loviturii la față. Încă nu este clar motivul pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu, deși sora acesteia crede că totul s-a întâmplat din cauza geloziei. După ce a fost victima violenței domestice, fosta asistentă TV nici nu mai vrea să audă de iubitul croat și s-a despărțit imediat de el.

Daniela Crudu nu a vrut să rămână internată în spital după ce a fost bătută, astfel că a ales să meargă acasă, unde se află în grija familiei. Vedeta i-a povestit lui Dan Capatos că iubitul ei a dat-o de mai multe ori cu capul de bordul mașinii și dacă nu fugea o omora.

În urma bătăii crunte, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței.

Deși bruneta a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, Daniela Crudu a fost fotografiată alături de sora ei când ieșeau din spital, potrivit romaniatv.net. Fosta asistentă de la ‘Un show păcătos’ este desfigurată din cauza bătăii și are nasul bandajat. Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie în urmă cu câțiva ani, însă atunci a fost pe motiv estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *