VIDEO Primele imagini cu Florin Piersic, după operație: „M-ați recunoscut? Nu pot să cred!”

Sursa foto: Florin Piersic

Îndrăgitul actor Florin Piersic a înregistrat un videoclip din sala de recuperare, unde le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționat: „Eu sunt încă aici cu voi. Ne vom revedea și o să ne iubim”.

Marele actor Florin Piersic a trecut printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și a întâmpinat probleme serioase cu stimulatorul cardiac. Medicii au anunțat că actorul are „o infecţie generalizată în sânge”, „care îi poate pune viața în pericol”. Ulterior, a fost operat.

În prezent, Florin Piersic se află într-o clinică de recuperare fizică din Snagov.

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred! Sunt atâția Florini în țara asta și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă ați fi făcut-o, eu nu v-aș mai vorbi acum. Sunt într-o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Vedeți, m-am recuperat, am fost destul de bolnăvior o vreme, cam multișor timp….dar timpul trece, omul rămâne, și eu sunt încă aici cu voi. O să plec și ne vom revedea, o să ne iubim”, a transmis marele actor fanilor.

Actorul Florin Piersic a fost externat pe 3 iunie 2024, de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” evoluţia acestuia fiind favorabilă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: