Skip to content
Politică

PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea după condamnare: apariție surprinzătoare a fostului lider PSD

Inquam / Octav Ganea

UPDATE 10:06

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amânat pentru data de 10 decembrie. Liviu Dragnea a fost adus cu duba la Curtea Supremă, marți dimineață, în jurul orei 9. Fostul șef PSD a fost văzut acum pentru prima dată după ce a fost încercerat la finalul lunii mai.

 

————————-

ICCJ judecă marţi contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie, scrie News.ro.

Foto: Facebook/Ionel Stoica

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare.

Şi Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman  a depuse contestaţie în anulare, atât ea, cât şi Olguţa Şefu având termen tot marţi.

Fostul lider al  PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie şi recurs în casaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *