Skip to content
Sport

Primele imagini de la întâlnirea secretă a lui Oprea cu alți grei din politică

După ce în urmă cu aproape doua săptămâni în spațiul public au apărut speculații cu privire la o întâlnire de taină între fostul ministru al Apărarii si doua personaje importante din politica romaneasca, azi avem și imaginile care confirmă zvonurile, conform wowbiz.ro.

Conform informațiilor oferite de Dan Tapalagă pe pagina sa de Facebook, la întâlnire ar fi participat președintele UNPR, Gabriel Oprea, senatorul UNPR Şerban Mihăilescu (poreclit de presă „Mickey Şpagă”), fost membru PSD, Marian Oprişan (preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea) şi Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase.

Citește și: Dan Tăpălagă prezintă o bârfă apărută în lumea politică. Întâlnirea-surpriză dintr-un parc

La cateva ore distanta, jurnalistul Dan Tapalaga a revenit cu un mesaj in care dezmintea faptul ca la intalnire ar fi participat Dana Nastase, fiind vorba de o confuzie cu sotia lui Serban Mihailescu.

Pentru acuratetea informatiei: la intalnirea din parc n-a participat Dana Nastase, ci sotia lui Serban Mihailescu. Am ridicat semne de intrebare de ieri, nu parea din peisaj. In rest, intalnirea a avut loc asa cum am stabilit: Gabriel Oprea, Marian Oprisan, Micky Spaga„, a specificat jurnalistul pe Facebook.

oprea vin wowbiz.ro

gabi oprea dana nastase  wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *