Skip to content
Politică

Primele rețineri în dosarul Mediafax

Primele rețineri în dosarul Mediafax. Cinci persoane au fost reținute până la această oră în dosarul Mediafax, în urma perchezițiilor din această dimineață, potrivit B1.

Potrivit primelor informații se pare că sunt reținute persoane din conducerea trustului. Cele cinci persoane reținute, cel mai probabil, vor fi prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Perchezițiile în Mediafax Group au început joi dimineață, procurorii căutând documente relevante pentru evaziunea fiscală de câteva milioane de euro.

Peste 100 de poliţişti şi procurorii au descins la mai multe sedii ale firmelor din grupul Mediafax.

În total, sunt percheziţionate 14 adrese din Bucureşti şi din Ilfov, într-un nou dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, instrumentat de Parchetul General.

În cadrul anchetei a fost audiat, în urmă cu câteva zile, fostul şef al grupului de presă, Orlando Nicoară.

Adrian Sârbu, fostul şef al PRO TV, este suspectat de evaziune fiscală.

Mai multe firme și angajați din fostul imperiu PRO, parte din el trecut la Adrian Sârbu prin trustul de presă Mediafax Group, sunt direct vizate de anchete. Presa a vehiculat numele a mai mulţi jurnalişti cunoscuţi, apropiaţi de Adrian sârbu, care au fost audiaţi în acest caz, dar nu au existat confirmări ale Parchetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *