Skip to content
Prahova Știri locale

Primele semne de schimbare a Președintelui PSD Prahova

actualitateaprahoveana

Miercuri, președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunțat că Biroul Politic Județean va lua în discuție atacarea hotărârii prin care au fost repartizate 32 de milioane către localitățile din Prahova.

Mai mult, a declarat că va solicita excluderea din partid a celor doi consilieri județeni care au votat în favoarea hotărârii, potrivit actualitateaprahoveana.

Joi, liderul PSD s-a răzgândit, după ce a suferit în ședința BPJ o înfrângere usturătoare, primind doar trei voturi din 18 în favoarea propunerii sale.

Toader a strâns doar trei voturi în BPJ

Potrivit surselor APH, spiritele au fost extrem de încinse la ședința BPJ, pe marginea discuției legate de ședința Consiliului Județean de ieri. Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a supus la vot decizia ca Prefectura Prahova să atace hotărârea prin care au fost distribuite diverse sume către localități, dar majoritatea social democraților din BPJ au fost împotrivă. Conform surselor menționate, din 18 participanți la BPJ, doar trei membri au votat favorabil propunerii liderului social democrat.

Eșec împachetat în patriotism local

„BPJ a decis că nu putem afecta activitatea a 104 UAT-uri”, ne-a declarat, după încheierea ședinței BPJ, Bogdan Toader. Sursele APH susțin că, dezamăgit de lipsa de susținere, președintele PSD Prahova a renunța la a solicita excluderea celor doi consilieri județeni. „Cei doi consilieri au primit avertisment”, ne-a informat, totuși, Bogdan Toader.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *