Skip to content
Politică

Primele victime din scandalul ambasadei. Mutarea devastatoare a Palestinei

RooshVForum.com
" "

Au apărut deja primele victime din scandalul ambasadei României în Israel (cel cu privire la mutarea ei de la Tel Aviv la Ierusalim). Citiți mai jos despre mutarea devastatoare a Palestinei.

Mai precis, Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP), cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat miercuri ca si-a rechemat ambasadorii pentru „consultari” din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim. Cele patru tari sunt Austria, Ungaria, Republica Ceha si Romania, a indicat Ministerul de Externe al ANP, informeaza Ziare.com, citând presa străină.

" "
" "

Reprezentanti ai acestor tari au luat parte duminica la o ceremonie cu delegatia americana la Ministerul de Externe israelian, in ajunul inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim.

Astfel, cele patru state s-au distantat de majoritatea tarilor membre ale UE care au ales sa nu-si trimita reprezentantii la aceasta ceremonie israeliana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *