Skip to content
Politică

Primele victime din scandalul ambasadei. Mutarea devastatoare a Palestinei

RooshVForum.com

Au apărut deja primele victime din scandalul ambasadei României în Israel (cel cu privire la mutarea ei de la Tel Aviv la Ierusalim). Citiți mai jos despre mutarea devastatoare a Palestinei.

Mai precis, Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP), cu sediul la Ramallah, in Cisiordania ocupata, a anuntat miercuri ca si-a rechemat ambasadorii pentru „consultari” din patru tari membre ale Uniunii Europene, state care si-au trimis reprezentantii la ceremonia organizata de Israel cu ocazia deschiderii Ambasadei SUA la Ierusalim. Cele patru tari sunt Austria, Ungaria, Republica Ceha si Romania, a indicat Ministerul de Externe al ANP, informeaza Ziare.com, citând presa străină.

Reprezentanti ai acestor tari au luat parte duminica la o ceremonie cu delegatia americana la Ministerul de Externe israelian, in ajunul inaugurarii Ambasadei SUA la Ierusalim.

Astfel, cele patru state s-au distantat de majoritatea tarilor membre ale UE care au ales sa nu-si trimita reprezentantii la aceasta ceremonie israeliana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *