Skip to content
Showbiz

Primetime Emmy 2021: Serialele ”The Crown” şi ”Ted Lasso” au câştigat principalele trofee

news.ro

Producţiile TV „The Crown” şi „Ted Lasso” au câştigat principalele trofee atribuite la cea de-a 73-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, supranumite „Oscarurile televiziunii americane”, care au fost acordate duminică seară la Los Angeles, informează agenţiile de presă internaţionale.

„The Crown”, o producţie Netflix inspirată din viaţa şi activitatea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a impus la categoria „cel mai bun serial dramatic”. Acelaşi serial a câştigat premiile Primetime Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic (Josh O’Connor) şi pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic (Olivia Colman).

„Ted Lasso”, un serial Apple+ despre un antrenor american care încearcă să motiveze o echipă de fotbal britanică, a fost desemnat învingător la categoria „cel mai bun serial de comedie”.

Totodată, producţia „The Queen’s Gambit” a câştigat premiul Primetime Emmy pentru cea mai bună miniserie TV.

Cea de-a 73-a gală de decernare a premiilor Primetime Emmy a avut loc duminică seară la Los Angeles. Prezentatorul principal al evenimentului, organizat în format fizic dar cu un număr restrâns de invitaţi, a fost actorul de comedie Cedric The Entertainer, informează agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *