Skip to content
Politică

Mazare, în dezacord cu Ponta. Anunț important privind viitorul său politic

Unul dintre cei mai importanți și influenți lideri ai PSD a precizat, vineri, referitor la propunerea premierului Victor Ponta de limitare a mandatelor primarilor la două, că nu consideră această măsura una potrivită.

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a declarat că încă nu e hotărât dacă mai vrea măcar să rămână pentru mult timp în funcția de primar.

„Nu ştiu dacă am chef, dacă mai am nervi, dacă mai pot să duc chestiunea asta”, a declarat edilul Constanței, potrivit presei locale.

Totodată, acesta este de părere că ține de popor să-și aleagă propriul primar, care nu ar trebui să fie limitat la un număr de mandate.

“La două de acum încolo sau la ce am făcut? Păi… şi aşa erau multe. Mă refer la mine şi nu ştiu dacă am chef, dacă mai am nervi, dacă vreau să duc chestiunea asta. Dar nu mi se pare în regulă. Ele sunt limitate la preşedinte pentru că el controlează structuri de putere şi să nu care cumva să ajungî dintr-un preşedinte, dictator, sunt limitate. Pe primar… îl tăvăleşti când în stânga, când în dreapta, Cred că-i dreptul populaţiei să-şi aleagă primarul pe cât timp vrea. Nu cred că e o idee strălucită a lui (referitor la Liviu Dragnea – n.r.). Dar, repet, oricum nu mai am de gând să stau atâtea mandate”, este de părere edilul Constanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *