Skip to content
Politică

Primul interviu al primarului interimar al Sibiului

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a demisionat, marti, din functia de primar al municipiului Sibiu, functie pe care a ocupat-o timp de 14 ani.

În acest context, Astrid Fodor (FDGR) cea care a fost aleasă marți, 2 decembrie, în ședința extraordinară a Consiliului Local (CL) Sibiu în funcția de primar interimar al Sibiului a acordat primul său interviu  în calitate de primar.

Acesta a transmis că are intenția de a continua ce a început Klaus Iohannis, pentru că o consideră cea mai bună strategie pentru oraș.

„Intenția mea este de a continua ceea ce a început și ceea ce a implementat domnul Klaus Iohannis. O consider cea mai bună strategie pentru oraș. Încă nu a ajuns la final, mai sunt multe de făcut. Totul, în folosul sibianului și al acestui oraș”, a afirmat Astrid Fodor într-un interviu acordat presei locale.

Întrebată ce a învățat de la Klaus Iohannis, Astrid Fodor a răspuns: „ Foarte multe. De obicei înveți de la persoane mai în vârstă decât tine. Eu am învățat de la o persoană care este mai tânără. Sunt așa de multe. În primul rând am învățat să am răbdare. În administrație trebuie să ai răbdare. Dacă vii dintr-un mediu unde lucrurile se mișcă foarte repede și vii în administrație, vezi că aici lucrurile sunt mai complicate. Procedurile sunt mai lungi, formalitățile sunt mai multe și am învățat să am răbdare”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *