Skip to content
Politică

Primul interviu cu Mona Muscă după șapte ani. Ce spune despre președintele ales Klaus Iohannis

În cadrul unui interviu acordat România Tv, după șapte ani în care nu a mai apărut în spațiul public, Mona Muscă vorbește despre președintele ales al României, Klaus Iohannis.

„Față de Klaus Iohannis, eu sunt foarte subiectivă  pentru ca l-am cunoscut foarte bine intr-o perioada importanta pentru domnia sa si pentru Romania, atunci cand a fost vorba de Sibiu, capitala culturală europeană, l-am cunoscut și înainte, am rămas în relații de prietenie și după aceea, și spun că sunt subiectivă pentru că a fost fantastic.

A fost omul cu care am vorbit cel mai puțin și care a reușit să rezolve cele mai multe probleme privind Sibiu, capitală culturală europeană. Cu un calm enervant, pentru mine care sunt mai dinamică, cu foarte multă înțelepciune și cu zâmbetul pe buze. Pentru mine a fost o experiență aboslut extraordinară să văd că lucrurile se pot rezolva fără să te zbați, fără să faci valuri, fără să angrenezi toată lumea. Are un stil cu totul aparte și eu salut și stilul, salut și persoana.

Categoric că ce s-a întâmplat la alegerile acestea a fost fantastic. Politicienii care nu au optimism, nu au ce căuta în politică. Cred că, până la urmă, optimismul și reconcilierea cu țara, cu istoria ta, și cu istoria bună și cu istoria proastă, reconcilierea cu conducătorii tăi până la urmă va da rezultate bune în România, cu condiția ca cei care sunt în vârf să înțeleagă acest lucru și să facă toate demersurile ca viața noastră și istoria României să meargă în direcția aceasta”, a declarat Mona Muscă despre Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Striblea transmite pe blogul său personal, faptul că el este de părere că Mona Muscă a lipsit și lipsește destul din spațiul public.

„(…) Eu cred că Mona Muscă lipsește și a lipsit destul. Și că se poate întoarce liniștită. Dacă absența ei a fost o pedeapsă pentru colaborarea cu Securitatea, atunci eu consider pedeapsa ispășită. Sunt convins că mulți mi se vor urca în cap, căci fapta ramâne. Dar dacă te uiți la halul de degradare în care am ajuns, la calitatea politicienilor români, atunci doamna Muscă e binevenită și necesară pentru argumente și bun-simț. Și apoi, puteți spune cu mâna pe inimă că știți sigur ce ați fi făcut în situația ei? Bine ați revenit, doamnă!”, scrie Cătălin Striblea pe blogul său.

 

sursa interviu: www.striblea.ro

 

 

2 comentarii la “Primul interviu cu Mona Muscă după șapte ani. Ce spune despre președintele ales Klaus Iohannis

  1. Sa ne lase si Musca.
    Mama lui a avut niste probleme cu un dosar acum cativa ani in urma
    Problemele s-au terminat cu bine pentru mami pentru ca baietelul Striblea a inceput sa fie portocaliu si apoi verde inrourat

  2. E momentul in care toata mizeria politica fosta si actuala iese la suprafata. Cum era sa nu iasa si turnatoarea de Musca ??? Fix ca musca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *