Skip to content
Politică

Primul interviu oferit de Elena Udrea, după ce a fost plasată în arest la domiciliu: ”Va fi o premieră postdecembristă”

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, oferă primul interviu după ce a fost vineri eliberată din penitenciarul de la Târgșor.

Fostul ministru le va acorda jurnaliștilor Cătălin Striblea și Ion Cristoiu, un interviu, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, de duminică seară .

Ultima apariție a acesteia la un program televizat a fost în data de 8 februarie, în cadrul emisiunii moderate de Sabin Orcan de pe același post, chiar cu puțin timp înainte de a fi fi arestată preventiv.

„După cum probabil unii dintre dvs ați aflat din promo difuzat de B1Tv, duminică seara, de la 21 la 23 îl voi însoți pe Cătălin Striblea în dialogul susținut cu arestata la domiciliu Elena Udrea.

Va fi o premieră postdecembristă: un interviu transmis în direct dintr-un domiciliu transformat în celulă.

(…) Au trecut mai mult de două luni de când Elena Udrea nu s-a exprimat într-un interviu în direct la tv. Două luni și ceva au fost pentru noi, cei de dincoace de gratii. Pentru Elena Udrea, cea de dincolo de gratii, au fost ani, dacă nu chiar decenii. S-a schimbat Elena Udrea în aceste 72 de zile de arest preventiv? Și-a păstrat țepoșenia față de Binomul SRI- DNA sau a înțeles că trebuie s-o lase mai moale, pentru că deocamdată cătușele sunt la Ei? Cum își vede viitorul în politică? Se va duce pe la PMP sau îl va lăsa să meargă doar pe Traian Băsescu? La aceste întrebări vom găsi un răspuns duminică seara”, scrie jurnalistul pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *