Skip to content
Politică

Primul lider PNL care ”mârâie” în fața lui Iohannis. Atac dur la adresa unor consilieri ai Președintelui

Unul dintre cei mai vocali senatori ai Partidului Național Liberal i-a dat vineri o replică dură șefului statului, Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a blamat întreg Senatul pentru votul din cazul lui Dan Șova.

Citește și: Iohannis intervine în forță după votul în cazul Șova. Demers de ultimă oră al șefului statului

Senatorul liberal Cristian Bodea i-a atras vineri atenția lui Klaus Iohannis că trebuie să fie „un mediator şi nu un procuror” şi nu poate blama întreg Parlamentul pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul Şova.

Referindu-se la o postare a şefului statului de pe o reţea de socializare, Bodea „îi atrage atenţia” acestuia ‘să-şi supravegheze consilierii’ şi să aibă grijă „ce vorbe i se pun în gură”, subliniind că este convins că textul respectiv a fost scris de unul dintre aceştia şi nu personal de Iohannis, notează evz.ro.

„Aş vrea să amendez postarea de pe Facebook a preşedintelui Iohannis. Miercuri seară, pe pagina de Facebook a preşedintelui României a apărut un text în care cineva a scris că ‘încă o dată Parlamentul a blocat Justiţia’. Ştiu că nu Klaus Iohannis scrie pe Facebook, aşa cum o fac eu. Ştiu că o fac consilierii lui. Dar aş vrea să-i atrag atenţia preşedintelui României că are responsabilitatea să îşi supravegheze consilierii, să aibă grijă ce vorbe îi pun în gură. Preşedintele României nu poate blama întreg Parlamentul pentru votul unei părţi a membrilor săi. Senatul nu a făcut scut în jurul lui Şova. Majoritatea celor prezenţi în Senat au votat pentru încuviinţarea cererii de arestare a lui Dan Şova. O parte din conducerea Senatului, preşedintele şi câţiva vicepreşedinţi de la PSD au făcut un şmen politic şi legislativ. Pentru asta nu blamezi întreg Senatul şi Parlamentul. Nu arunci anatema pe toţi, indiferent cum au votat”, a declarat, în conferinţă de presă, Bodea.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Cristian Bodea și-a continuat precizările despre poziția incorectă a lui Klaus Iohannis privind situația din Senat.

”Niște șmecheri din fruntea Senatului au învârtit niște hârtii și au făcut un șemn politic”. (…) Iohannis este mediator. El trebuie să spună: ”o parte din Senat este…”, a punctat senatorul PNL la B1.

”Dacă aș fi fost în locul domnului Iohannis nu aș fi ales pe unii dintre consilieri. Îl fac de rușine cu câteva declarații belicoase.”, a mai precizat senatorul liberal în cadrul unei intervenții telefonice la B1.

Întrebat dacă se simte dezamăgit de prestația lui Klaus Iohannis, Bodea a precizat că nu se pune problema încă de așa ceva.

”Nu înseamnă că dacă un om greșeste îl aruncăm la gunoi. Cred că își face treaba bine, trebuie să învețe și dumnealui, că este la început.Mi se pare normal să atrag atenția omului când greșește. Nu poți să arunci in aer intregul Senat. De ce mă bagă la toți parlamentarii? Nu tot Parlamentul e bătut în cap!” , a precizat Cristian Bodea în cadrul unei intervenții telefonice la B1.

1 comentariu la “Primul lider PNL care ”mârâie” în fața lui Iohannis. Atac dur la adresa unor consilieri ai Președintelui

  1. Bodea sa-si vada de consiliera aia de la Tg-Jiu pe care o plateste el si dupa aia sa vorbeasca. Vai de PNL cu golani ca asta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *