Skip to content
Politică

Primul lider PSD care face opoziție tandemului Dragnea & Ghiță

Reacțiile din PSD după anunțul noului tandem ce urmărește preluarea șefiei PSD, Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, au fost unele diverse.

Mai mulți lideri importanți ai PSD au anunțat deja că tandemul nou format are șanse foarte mari să preia conducerea partidului și că se vor ralia celor doi, alții, printre care și Marian Oprișan, au precizat că ”este dreptul oricui să candideze”, Mădălin Voicu a punctat că ”dacă îl enervează, s-ar putea să canideze și el”, iar alții au precizat, în frunte cu Titu Bojin, liderul PSD Timiș, a afirmat tranșant că Dragnea și Ghiță au încălcat deciziile luate în forurile de conducere ale PSD.

CItește și: EXCLUSIV PRIMELE reacții din PSD privind tandemul Dragnea-Ghiță

 Preşedintele PSD Timiş, filială din care face parte și socrul premierului Ponta, Iliei Sârbu a afirmat că nu ştie dacă Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă ar trebui sancţionaţi pentru declaraţiile privind candidatura la şefia partidului, însă consideră că „deciziile trebuie respectate”.

Titu Bojin a spus, miercuri, corespondentului Mediafax, că nu cunoaşte declaraţiile colegilor săi privind o eventuală candidatură la şefia partidului, dar că decizia Biroului Naţional al PSD a fost una corectă în privinţa lor.

„Nu ştiu ce au declarat colegii mei sancţionaţi sau autosuspendaţi din partid, dar în mod normal, deciziile partidului trebuie respectate, iar decizia Biroului Naţional de ieri (marţi – n.r.) a fost una corectă”, a spus Titu Bojin.

Acesta a afirmat că este prematur să discute despre o eventuală susţinere a acestora. Întrebat dacă Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea ar trebui sancţionaţi deoarece au încălcat decizia Consiliului Executiv al PSD de la Orăştie, potrivit căreia discuţiile privind succesorul lui Victor Ponta la şefia partidului să aibă loc abia după alegerile prezidenţiale, Bojin a spus că este de acord cu acea hotărâre şi că o eventuală sancţiune ar trebui discutată în partid.

„Nu ştiu dacă trebuie sancţionaţi sau nu (Dragnea şi Ghiţă – n.r.), dar ştiu că deciziile trebuie respectate. Probabil că şi această problemă va fi discutată în partid”, a afirmat Titu Bojin.

1 comentariu la “Primul lider PSD care face opoziție tandemului Dragnea & Ghiță

  1. Cine mai e si Bojin asta ? Cica liderul PSD Timis ? Pai ce reprezinta PSD-ul in Timis ??? Si intreb asta, nu ca as fi impotriva celor ce le-a spus. Doar asa, ca nu am auzit de el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *