Skip to content
Politică

Primul ministru care a demisionat înainte de învestirea noului Guvern. Ce a determinat acest gest

Unul din ministrii cabinetului Ponta și-a depus astăzi demisia din fruntea ministerului pe care îl conduce.

Este vorba de ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, cel care şi-a anunţat demisia din Guvern, sâmbătă după-amiază, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în condiţiile în care portofoliul pe care îl deţine ar urma să nu se mai regăsească în noul Cabinet Ponta.

„Am discutat astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept: lipirea, din nou, a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic”, a scris Răzvan Nicolescu pe Facebook.

„I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie”, a mai precizat Nicolescu.

”Despre bilantul acestor luni, despre reusite si nereusite, dar si despre planurile mele de viitor…..in urmatoarele zile.
Un lucru e cert : voi continua ca Presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirand in anul 2016. Aceasta pozitie nu are nici un fel de legatura cu sistemul de administratie din Romania”, a conchis fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *