Skip to content
Politică

Primul ministru care a demisionat înainte de învestirea noului Guvern. Ce a determinat acest gest

" "

Unul din ministrii cabinetului Ponta și-a depus astăzi demisia din fruntea ministerului pe care îl conduce.

Este vorba de ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, cel care şi-a anunţat demisia din Guvern, sâmbătă după-amiază, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în condiţiile în care portofoliul pe care îl deţine ar urma să nu se mai regăsească în noul Cabinet Ponta.

" "
" "

„Am discutat astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept: lipirea, din nou, a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic”, a scris Răzvan Nicolescu pe Facebook.

„I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie”, a mai precizat Nicolescu.

”Despre bilantul acestor luni, despre reusite si nereusite, dar si despre planurile mele de viitor…..in urmatoarele zile.
Un lucru e cert : voi continua ca Presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirand in anul 2016. Aceasta pozitie nu are nici un fel de legatura cu sistemul de administratie din Romania”, a conchis fostul ministru.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *