Skip to content
Politică

Primul ministru din cabinetul Ponta care a fost avizat favorabil în comisiile parlamentare

Comisiile parlamentare au votat în urmă cu puțin timp un aviz favorabil pentru unul din miniștrii cabinetului Ponta. E vorba de Mihai Tudose, propunerea PSD pentru portofoliul Economiei, comasat cu cel al turismului.

Acesta a primit 36 de voturi favorabile și 7 împotrivă. Avizul este unul consultativ.

Cine este este Mihai Tudose

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, Mihai Tudose (PSD), cel care pare să fie favorit pentru portofoliul Economiei, a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative, București, în anul 1993.

De asemenea, a urmat Colegiul Superior de Securitate Națională, Serviciul Român de Informații. În 2006, a urmat un curs postuniversitar, la Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, Facultatea de Științe Economice, specializarea „Managementul comunicării și relații publice”.

Din 2000 și până în prezent reprezintă Brăila în Camera Deputaților. Din 2004 până în 2008 a fost președintele organizației municipale a P.S.D. Brăila, perioadă în care organizația a avut cele mai bune rezultate, reușind să câștige în urma scrutinului din 2008, primăria și să obțină cel mai mare număr de consilieri municipali.

În 2008 a fost ales deputat cu peste 50% din preferințele electoratului în colegiul uninominal nr.4, circumscripția electorală nr.9 Brăila.

Deputatul Mihai Tudose a fost ales preşedinte al PSD Brăila, în locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *