Skip to content
Politică

Primul murmur de revoltă din PNL împotriva lui Vlase: S-a descalificat moral! EXCLUSIV

newsar.ro

Deși Partidul Național Liberal și-a anunțat luni după-amiază – prin vocea președintelui Ludovic Orban – susținerea pentru Gabriel Vlase în calitate de director al SIE, PSnews.ro a găsit prima voce din PNL care face notă discordantă.

Este vorba despre senatorul Florin Cîțu, președintele Comisiei economice din Senat.

" "

Încă de la început, parlamentarul de București a precizat că a fost luată o decizie politică la nivelul conducerii PNL și că nu contează punctul lui personal de vedere.

Totuși, la insistențele noastre, Florin Cîțu a apreciat că Gabriel Vlase „nu are capacitatea morală să conducă SIE”.

„Dacă e decizie politică, nu mai contează ce cred eu. Dacă ar fi fost punctul meu de vedere, nu cred că Vlase are capacitatea morală să conducă SIE. Dar acum asta este: este un vot politic”, a punctat PNL-istul.

Confruntat cu dosarul penal în care ar fi anchetat Vlase, Cîțu s-a ferit să facă vreo declarație în legătură cu acest subiect, dar și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu faptul că PSD-istul până acum l-a secondat în momente-cheie pe liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

„Aceste detalii nu le știu. Eu doar l-am văzut pe domnul Vlase conducând ședința cu codurile. L-am văzut pe domnul Vlase în spatele lui Liviu Dragnea, când a ieșit și a făcut acele declarații celebre, când le-a cerut scuze pușcăriașilor. Din punctul meu de vedere, acolo s-a descalificat moral. Profesionist, poate că este foarte bun (nu pot să mă pronunț eu), dar Partidul Național Liberal a decis în Biroul Executiv cum va vota pentru nominalizarea SIE. Și cu asta discuția este încheiată. Mai mult de-atât eu nu am ce să discut”, a încheiat Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *