Skip to content
Politică

Primul pas spre executarea PNL

" "

Deși alegerile prezidențiale bat la ușă, Partidul Național Liberal pare să aibă din ce în ce mai multe probleme. PSnews.ro a dezvăluit în exclusivitate că cei mai mari creditori ai partidului, Mihail Volintiru și Relu Fenechiu, se pregătesc să execute silit Partidul Național Liberal.

În acest sens, miercuri, are loc primul termen la Tribunalul București în procesul intentat de Relu Fenechiu. Fostul ministru al Transporturilor, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul ”Transformatorul”,  are de recuperat aproximativ un milion de euro.

" "
" "

Citește și: EXCLUSIV Creditorii încep JIHADUL împotriva PNL. Fenechiu execută creanțele, din închisoare

După arestare sa, fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Cristian Ghibu, este cel care a preluat frâiele Fene Grup,iar în această perioadă acest grup de firme a decis să cheme  în instanţă Partidul Național Liberal în vederea recuperării unui prejudiciu  de peste un milion de euro. SC LA ROCCA SRL, deținută de Relu Fenechiu și administrată în prezent de Ghibu, a chemat în judecată Partidul Național Liberal, chiar la începutul lunii august.

În exclusivitate pentru PSnews.ro, Cristian Ghibu, mâna dreaptă a lui Relu Fenechiu şi noul administrator al Fene Grup, a precizat că “în perioada imediat următoare o să executăm creanţele PNL pentru  recuperarea datoriei. Avem de recuperat 1 milion şi ceva de euro”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *