Skip to content
Politică

Primul primar care intervine în războiul Dragnea-Firea: vor fi repercusiuni pentru bucureșteni

În contextul tensiunilor din interiorul Partidului Social Democrat, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, șeful organizației PSD Sector 4 a declarat, azi, că președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută.

”Într-un partid, sau în orice organizație, respectarea regulilor, a ierarhiilor și a structurii interne este o condiție, pentru ca lucrurile să poată merge pe o direcție clar stabilită și să fie menținută unitatea. Altfel pot apărea dezechilibre. Eu cred cu fermitate în aceste lucruri și consider că Președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută. Orice orchestră are un singur dirijor!”, a subliniat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Liderul PSD Sector 4 susține că declarația sa este una de principiu și că relațiile cu toate celelalte instituții din administrația locală a Capitalei sunt corecte și cordiale.

Mai mult decât atât, Daniel Băluță spune că într-un partid mare, cum este PSD, e normal să mai apară disensiuni.
”Ca orice formațiune politică și în PSD sunt multe lucruri ce pot fi perfectate, iar fără dialog nu este posibilă o comunicare. Am speranța că echipa PSD București va avea maturitatea necesară, pentru a depăși aceste momente tensionate, astfel încât programul pe care ni l-am propus, să poată fi implementat în cele mai bune condiții”, a conchis Primarul Sectorului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *