Skip to content
Politică

Primul scandal pe față în ACL

Candidatul Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, va participa miercuri la un miting în Câmpulung Moldovenesc. Deplasarea lui Iohannis din Suceava a produs scântei între senatorii PNL și PDL.

Senatorul PNL, Steliana Miron, îl acuză pe colegul ei de alianță, senatorul PDL, Gheorghe Flutur, că nu a lăsat-o să îi adreseze un cuvânt de bun-venit candidatului ACL.

”Nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă!

Astăzi, Preşedintele Klaus Iohannis vine în Câmpulung Moldovenesc, în colegiul unde am fost aleasă Senator al României. M-am bucurat pentru acest lucru şi am vrut să îi adresez un cuvânt de bun-venit precum şi să îndemn alegătorii câmpulungeni să voteze Klaus Iohannis Preşedinte pentru că Iohannis reda încrederea românilor în România!

Nu am fost lăsată să îi adresez acest cuvânt de bun venit şi de susţinere viitorului Preşedinte al României pentru că domnul senator Flutur Gheorghe, reintrat conjunctural în marele Partid National Liberal nu a scăpat de metehnele sale şi se comportă ca liderul de la care, vrem – nu vrem, trebuie “să luăm lumină”.

Chiar dacă domnul senator Flutur se consideră încă Ayatollahul politicii Sucevene, noi, PNL, suntem un partid viu, cu personalităţi, cu destine, cu speranţe, care nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă.

Mă opresc aici, pentru că astăzi suntem încă o echipă, chiar dacă noi, cei din PNL uneori scrâşnim din dinţi. Obiectivul nostru comun este Klaus Iohannis Preşedinte!”, a scris senatorul PNL pe Facebook.

Contactat de PSnews.ro, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a precizat că ”nu vrea să comenteze” o astfel de acuzație, motivând că este în campanie electorală.

1 comentariu la “Primul scandal pe față în ACL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *