Skip to content
Economie

Prin organizarea Topului Național al Firmelor CNIPMMR încalcă grosolan legea privind protecția mărcilor

ccir.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a luat act cu surprindere asupra organizării de către CNIPMMR,  azi, 30 octombrie, a evenimentului sub titulatura de „Topul Național al Firmelor din România”.

 

CCIR realizează, începând din anul 1994, Topul Național al Firmelor (TNF), fiind singura instituție abilitată prin lege să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii țări.

 

În acest context, titulatura „Topul Național al Firmelor” este marcă înregistrată de către CCIR la OSIM având valabilitate cel puțin până în anul 2025. CCIR realizează clasamentul Topul Național al Firmelor prin interclasarea clasamentelor județene, validate de Camerele de Comerț și Industrie Județene, având la bază o metodologie unică, complexă și unitară implementată la nivel național.

 

Din nefericire, evenimentul organizat azi de către CNIPMMR prin impostură și cu încălcarea nepermisă a legii privind protecția mărcilor înregistrate, a expus mediatic înalți demnitari ai Statului Român, fără ca aceștia să aibă cunoștință că participă la un eveniment care contravine normelor legale în vigoare prin titulatura fraudulos folosită.

 

Constatând această situație, CCIR își rezervă dreptul de a acționa conform legii, pentru ca astfel de evenimente care eludează normele și dispozițiile legale din România să nu mai poată fi organizate în viitor și să producă reale prejudicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *