Skip to content
Societate

Principalul suspect în uciderea lui Tudor Simionov este fiul unui cunoscut terorist egiptean

Principalul suspect al uciderii canotorului dinamovist Tudor Simionov la Londra este Imran Mostafa Kamel, fiul lui Abu Hamza al-Masri, un cunoscut terorist de origine egipteană. Acesta din urmă a fost condamnat la detenție pe viață în SUA, fiind acuzat că a înfiinţat o tabără de antrenament pentru activişti islamişti, după modelul Al-Qaida, în Oregon şi pentru implicarea sa în luarea de ostatici din Yemen din 1998.

Pe lângă acuzațiile de omor, Kamel, un tânăr de 26 de ani, este cercetat de Poliţia Metropolitană și pentru încălarea regimului armelor. Poliţiştii precizează că suspectul avea “intenţia de a provoca teama sau pericolul” cu acea armă de foc.

Tânărul de 26 de ani a fost reţinut şi dus în faţa instanţei, unde a fost acuzat de posesia unei arme de foc şi este suspect în crima care a avut loc pe 1 ianuarie, informeazp adevărul.ro

Tudor Simionov a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite, se arată în presa britanică.  Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidentul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii. S-ar fi luptat, conform martorilor, cu nouă agresori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *