Skip to content
Politică

Pro România a dat lovitura în SUA prin europarlamentarul Laurențiu Rebega

psnews.ro

Pro România a dat lovitura în SUA prin europarlamentarul Laurențiu Rebega, invitat la reuniunea anuală a republicanilor americani de la Washington la care au participat vicepreședintele SUA Mike Pence și chiar președintele Donald Trump.

Rebega, care este și vicepreședinte Pro România, a postat pe contul său de socializare imagini de la discursul lui Mike Pence și momentul în care dă mâna și vorbește cu vicepreședintele american.

Am avut șansa să-l ascult astăzi pe vicepreședintele SUA Mike Pence vorbind despre politica Statelor Unite în fața a 5.000 de republicani. Vicepreședintele Mike Pence a prezentat în discursul său cum a reușit președintele Trump în doi ani de mandat să schimbe fața Americii prin măsuri de încurajare a economiei și prin descătușarea energiilor americane. El a apărat valorile conservatoare și a luat atitudine în apărarea libertății religioase despre care a spus că este atacată în prezent. La finalul discursului am avut ocazia să schimb câteva vorbe cu vicepreședintele SUA. Discursul lui Mike Pence a fost primit cu mare entuziasm de republicanii prezenți la CPAC și este un model de comunicare cu publicul. Eu am avut șansa să fiu prezent în campania electorală electorală a lui Donald Trump în 2016 și să vizitez și sediul său de campanie, celebrul Trump Tower, am văzut pe străzile din SUA atmosfera de atunci și pot spune că entuziasmul de acum doi ani nu a scăzut, ci dimpotrivă”, descrie momentul Laurențiu Rebega.

Tot ieri, europarlamentarul Pro România s-a întâlnit și cu Scott Mastic, vicepreședintele Institutului Republican Internațional

”Aici am aflat cum pregătește Institutul tinerii să devină lideri politici și cum participă la consolidarea ideologică a partidelor din Europa care apără valorile familiei, pentru că republicanii pun mare valoare pe familie. A fost o nouă experiență interesantă pe tărâm american, iar astăzi îl așteptăm pe președintele Donald Trump să își rostească discursul în cadrul reuniunii CPAC”, arată vicepreședintele Pro România pe pagina sa de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *