Skip to content
Politică

Pro România, alături de PNL? Ponta, lovitură fatală pentru Dragnea

aktual24.ro

Miercuri, 16 noiembrie, fostul premier Victor Ponta, într-un mesaj publicat pe Facebook, a transmis că nu se vede „votând o moţiune contra Guvernului PSD”.

„Raspunsul meu este politicos dar ferm: NU!

1. Nu ma vad pe mine votand o motiune contra Guvernului PSD (nu sunt ca Dragnea care i-a fortat pe altii sa voteze contra Guvernului PSD condus de Grindeanu)

2. Nu cred ca inlocuirea unui Guvern PSD cu unul condus de PNL ajutat de Basescu (fara program de guvernare, fara propunere de premier, fara majoritate parlamentara, fara credibilitate si legitimitate publica) este o solutie buna pt Romania

3. Votam alaturi de toti ceilalti deputati ai Opozitiei pentru inlocuirea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor pentru ca este acum principala piedica in dezbaterea si adoptare in forma corecta a Legilor Justitiei, a Bugetului sau a Codului Fiscal

4. Votam alaturi de Opozitie pentru abrogarea modificarilor aberante la Codul Fiscal care sunt in vigoare si pot provoca la 1 Ianuarie un haos urias (TVA split, contributiile marite la contrractele part time, trecerea contributiilor de la angajator la angajat si furtul banilor de la Pilonul 2 de pensii)!”, este mesajul transmis de Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *