Skip to content
Politică

PRO România îi cere lui Mihai Tudose să demisioneze din Parlamentul European

psnews

Pro România îi cere fostului premier Mihai Tudose să demisioneze din Parlamentul European ca dovadă de „minimă onoare și bun simț”.

„PRO România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacționeze voturile partidului pentru avantaje personale. PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar. Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara. Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă.

Amintim că surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că o echipă de foști social-democrați, în frunte cu Mihai Tudose, sunt în discuții cu Marcel Ciolacu, cel care ar urma să preia conducerea PSD după demisia Vioricăi Dăncilă, pentru a se reîntoarce în partid.

Astfel, o echipă condusă de europarlamentarul Mihai Tudose și formată din deputații Georgian Pop, Damian Florea și Emilia Meiroșu ar urma să plece din PRO România și să se întoarcă la PSD.

DETALII AICI: Victor Ponta rămâne să stingă lumina la PRO România: Mihai Tudose îi pregătește ”lovitura fatală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *