Skip to content
Politică Video

Pro România, în drumul spre Bruxelles. Daniel Constantin, precizări referitoare la lista pentru europarlamentare EXCLUSIV

Facebook

Fondatorul formațiunii politice Pro România, Daniel Constantin, a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii Puterea Știrilor.

Una din temele referitor la care deputatul Daniel Constantin a fost chestionat este cea a alegerilor europarlamentare și a stadiului pregătirilor ale formațiunii politice Pro România pentru acestea. Astfel, întrebat dacă Pro România a stablit vreo listă pentru alegerile europarlamentare, Daniel Constantin a răspuns următoarele:

„Nu, nu am discutat deocamdată. O să avem un congres pe 20-21 octombrie în care stabilim conducerea și nu numai conducerea. După cum ați văzut în ultimul timp toate partidele și-au organizat congres doar pentru a se alege între ei și atât. Din nou nu au transmis cetățenilor ceva. Noi vrem să venim cu ofera noastră politică și ideologia, dar și programul economic pe care să îl prezentăm nu numai în congres, dar cu o zi înainte dorim să facem câteva sesiuni punctuale pe agricultură, pe justiție, pe economie, pe infrastructură, pe toate domeniile. Ce am făcut noi pentru că în Pro România sunt mulți oameni care au performat în guvernarea Ponta, iar în momentul în care vorbesc nu spun doar ceea ce vor face, nu încearcă doar prin modalitatea prin care vorbesc să câștige încrederea cetățenilor ci arată și ce au făcut. Oamenii vor avea de ales de la Pro România oameni care au și făcut ceva nu doar oameni care promit că vor face pe viitor. 

Vrem să discutăm cu toți actorii din piață, cu ONG-uri, cu patronate, cu sindicate și să le prezentpăm opinia noastră și sigur în colaborare cu ei să definitivăm programul nostru.

Pentru alegerile europarlamentare este încă devreme. După congres probabil că vom începe discuțiile”, a declarat parlamentarul Pro România.

Daniel Constantin a fost de asemenea pus să confirme sau să infirme informația conform căruia Victor Ponta va deshicde lista Pro România pentru europarlamentare:

„Nu este un secret. A spus-o personal că va deschide această listă, dar nu va merge la Bruxelles. Victor Ponta vrea prin prezența domniei sale să gireze lista pe care Pro România o va prezenta până la urmă românilor pentru Parlamentul European”, a adăugat Daniel Constantin.

Urmăriți secvența video de la minutul 15:50 la minutul 17:52

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *