PSnews

PSnews VIDEO

Pro România, pericol pentru PSD? Daniel Constantin: Câțiva parlamentari ne-au contactat EXCLUSIV

alchetron.com

Invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro a fost fondatorul Partidului ”Pro România”, fostul vicepremier Daniel Constantin.

În cadrul interviului, Daniel Constantin a discutat despre noul său proiect ”Pro România” debutat alături de Sorin Câmpeanu și fostul premier al României, Victor Ponta. Mai exact, fostul vicepremier a ținut să precizeze faptul că acest nou proiect nu intenționează să rupă PSD-ul, așa cum se vehiculase.

Citiți și Ponta, la masă cu băsiștii? ”Ne-am văzut cu o zi înainte!” EXCLUSIV

”Vă mărturisesc că au fost într-adevăr tot felul de știri. Am văzut zilele trecute <<Domnule, a eșuat încercarea lor de a face grup parlamentar>>. Noi n-am spus niciodată că avem această intenție. Și vă spun și de ce: am avut o discuție cu Victor Ponta și am înțeles foarte bine perspectiva din care dânsul s-a poziționat. A spus: <<Domnule, nu vreau să fiu considerat ca omul care rupe PSD-ul, baza partidului nu va uita chestia asta. Am plecat din PSD, nu mă mai regăsesc cu actuala conducere>>. Așa cum am avut și eu problema cu domnul Călin Popescu Tăriceanu.”, a adăugat Daniel Constantin.

Citiți și Ponta calcă în picioare Guvernul: Olguța a spus niște lucruri… Nu e în postul potrivit EXCLUSIV

Totodată, fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin a susținut, pentru PSNEWS.RO, că a fost contactat de câțiva parlamentari care vor să se alăture proiectului ”Pro România”.

”Sunt câțiva parlamentari care ne-au contactat ei. Alin Văcaru de la Gorj s-a alăturat a doua zi și mulți alții care și-au manifestat intenția de a veni. Nu racolăm. Noi nu am sunat pe nimeni. După dezamăgirea pe care o furnizează și PSD și ALDE, se simte nevoia de o nouă mișcare politică. S-au adunat foarte mulți oameni. Venirea lui Victor Ponta a însemnat un restart al proiectului nostru. Mulți oameni au aderat online prin platforma noastră. ”, a mai adăugat Daniel Constantin.

Urmăriți secvența de la început până la 05:00

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi