Skip to content
Puterea Știrilor Video

Pro România sau agonia unui partid care ”a început bine”. Oreste Teodorescu: Ponta s-a comportat exact ca Dragnea, discreționar și autoritar

Facebook/Oreste Teodorescu

Jurnalistul Oreste Teodorescu a declarat la „Puterea Știrilor” că Pro România a început foarte bine, cu oameni care aveau o  competență și calitate umană, pe care nimeni nu le-ar contesta, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, după care ”o armată de oameni din jurul lor au organizat rețeaua în teritoriu și așa a aterizat leneșul și atât de comodul Victor Viorel Ponta”.

„Au anunțat atunci principiile unui partid suplu, modern, care să nu repete greșelile domnului Dragnea sau ale lui Tăriceanu, după care o armată de oameni din jurul lor au organizat rețeaua în teritoriu și așa a aterizat leneșul și atât de comodul Victor Viorel Ponta, spun asta pentru că nu pot să uit când i se prăbușea partidul, cu demisia domnului Tudose, cu scandalul celor care au susținut guvernul Orban, domnia sa era la golf cu Dinu Pescariu, un tip cercetat penal pentru fapte de corupție”, a spus Oreste Teodorescu.

Jurnalistul consideră că soarta PRO România va fi aproape de soarta ALDE, pentru că o parte din membrii care și-au dat demisia de la Brăila, după Mihai Tudose, vor pleca înapoi la PSD, o parte din cei care au susținut guvernul Ludovic Orban, se vor duce la PNL și atunci Victor Ponta va rămâne singur.

Cred că cel care a stricat ideea unui partid de centru-dreapta, de centru-stânga, care ar fi putut să fie PRO România, este însuși liderul Victor Ponta, care s-a comportat exact ca Dragnea, discreționar și autoritar. Celor care au susținut guvernul Ludovic Orban și care au dat dovadă că pun interesul național mai presus de cel de partid, celor trei, Mihai Tudose, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, alături de cei care au susținut scăparea mai rapidă de guvernul Dăncilă le-aș da un titlu colectiv de apreciere”, a declarat Oreste Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *