Skip to content
Societate

Pro TV îşi întrerupe colaborarea cu Dana Budeanu după ofensele aduse Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”

stirimondene.fanatik.ro
" "

Pro TV anunţă că şi-a întrerupt colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu, lăsând să se înţeleagă că motivul îl consituie recentul atac al acesteia la adresa Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte un spital oncologic pentru copii. ”PRO TV a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor”, argumentează postul de televiziune.

”Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri„, anunţă postul de televiziune, citat de news.ro

O postare pe Facebook a Danei Budeanu, cu un conţinut ofensator la adresa Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”, iniţiatoare a construirii unui spital oncologic pentru copii în Bucureşti, a devenit cunoscută după ce a fost preluată şi  distribuită pe contul personal de Facebook de către primarul Capitalei Gabriela Firea, declanşând un val de critici şi aflându-se  la originea disputei din ultimele zile dintre edil şi cele două fondatoare, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

Mai mult, incluv joi, Dana Budeanu a continuat cu atacurile la adresa asociaţiei, postând un text critic, pe alocuri ironic, scris cu majuscule.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *