Problema lui Iohannis privind vizita la Grivco se întețește

Codruț Sereș a declarat, zilele trecute, pentru evz, faptul că Iohannis s-a întâlnit în 2009, la Grivco, cu Dan Voiculescu. În acest context, șeful PNL, prin intermediul unui comunicat de presă a transmis că acest lucru nu este adevărat.

Citește și Noi detalii din culisele relației Iohannis-Voiculescu

Luni, Sereș a declarat că nu întelege de ce Klaus Iohannis se ascunde de acest lucru și de ce ar fi o rușine faptul că a fost la Grivco.

Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis decât ceea ce am spun într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco”, a transmis Codruț Sereș. 

Totodată, Codruț Sereș afirmă faptul că „îi reamintește lui Iohannis că a fost de mai multe ori la el, la Sibiu și că nu înțelege de ce în 2009 susținerea lui Dan Voiculescu și a PC-ului era bună, iar azi nu mai sunt buni”.

„La întâlnirea propriu zisă, aşa cum am şi declarat, eu nu am participat, dar îi reamintesc domnului Klaus Iohannis că ne cunoaştem din 2003, îi reamintesc faptul că am fost de mai multe ori la domnia sa la Sibiu, îi reamintesc faptul că liderul Partidului Umanist de atunci Teodor Ancuţa, care e fostul preşedinte al Bursei de Mărfuri, ne-a introdus nu numai pe mine, ci şi pe ceilalţi reprezentanţi ai Partidului Umanist şi sincer nu înţeleg de ce în 2009 susţinerea lui Dan Voiculescu şi a PC era bună, iar astăzi nu mai suntem buni”, a mai spus Sereș la ICCJ. 

Citește și Cu ce se laudă Klaus Iohannis în campania prezidențială

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL