Skip to content
Politică

Problema nebănuită a Sectorului 5, devoalată de candidatul PSD Daniel Florea: Este extrem de important să…

" "

Problema nebănuită a Sectorului 5 a fost devoalată de către Daniel Florea, cel care candidează din partea Partidului Social Democrat (PSD) la primăria locală.

Prezent, miercuri după-amiază, în studioul Realitatea TV, politicianul a vorbit despre carenţele din domeniul siguranţei şi ordinii publice cu care se confruntă Sectorul 5.

" "
" "

Astfel, Daniel Florea a atras atenţia că, la o populaţie de circa 300.000 de persoane, rezultă o pondere de 1 poliţist local la aproximativ 10.000 de locuitori.

În acelaşi timp, PSD-istul a avertizat că, spre deosebire de Sectorul 3, Sectorul 5 nu dispune de nicio cameră de luat vederi amplasată de către municipalitate, „nici măcar în zonele cu risc ridicat”.

„Poliţia Locală are un sediu nou, în care nu s-a mutat de 2 ani, nu are niciun dispecerat, nu are acces la nicio cameră de luat vederi, pentru că ele nu există. Trebuie puse şi în şcoli, şi în grădiniţe, şi în parcuri, şi în intersecţii. Este extrem de important să dăm oamenilor această siguranţă de care au nevoie – şi pe stradă, şi la locul de muncă”, a declarat Daniel Florea.

El a arătat că, pe lângă amplasarea de camere de luat vederi, este nevoie de crearea unui dispecerat pentru Poliţia Locală.

„Am discutat deja cu mai multe persoane care lucrează în Poliţia Locală, mi-au spus care sunt deficienţele. Le voi rezolva cât se poate de repede, după ce voi ajunge primar. La Primărie, este deficitar modul de lucru, pentru că nu au nişte fişe de post clare. Nu este nicio posibilitate pentru Poliţia Locală sau pentru primar să intervină în conflictele dintre oameni, dacă există un anumit grad de gravitate, dar este posibil ca aceste conflicte să fie prevenite”, a detaliat Florea.

Nu în ultimul rând, Daniel Florea a reclamat faptul că, „în acest moment, Sectorul 5 nu a accesat niciun euro din bani europeni, nu există niciun program care să funcţioneze şi care să ridice nivelul de trai al oamenilor”, pentru simplul fapt că nu există niciun proiect pentru accesarea de fonduri europene.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *