Skip to content
Politică

Problema traficului rutier. Cătălin Predoiu: “Bucureştiul trebuie să fie al oamenilor, nu al mașinilor!” FOTO

Cătălin Predoiu (candidatul PNL pentru Primăria Capitalei) și-a lansat, miercuri seară, programul “Soluții serioase pentru București”.

DSC_2772

Sub sloganul “Cătălin Predoiu pentru București. Soluția serioasă”, candidatul PNL pentru Capitală a prezentat celor peste 700 de invitați câteva dintre planurile sale pentru București, potrivit unui comunicat trimis, joi, PSnews.ro.

“Îmi asum răspunderea de a transforma un oraș care își asediază locuitorii într-un oraș prietenos în care viața este o sărbătoare și nu o luptă perpetuă cu traficul, poluarea și factura la întreținere. Voi fi coșmarul oricărui Guvern până când avem o șosea de centură pe patru benzi finalizată! Până când metroul va ajunge din Drumul Taberei la Eroilor și de la Gara de Nord la Otopeni. Până când închidem și al doilea inel median al Capitalei, pentru care există deja cei 1,3 miliarde de euro, dar pentru care nu există încă suficientă voință politică să îi absorbim și să îi prefacem în trafic fluent”, a declarat Cătălin Predoiu.

DSC_2804

La lansarea programului lui Predoiu, au participat co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, candidații PNL pentru sectoarele Bucureștiului, primul candidat pe lista PNL pentru CGMB, Ciprian Ciucu, alături de viitorii săi colegi de Consiliu, precum și numeroși oameni de afaceri din București și reprezentanți ai asociațiilor neguvernamentale.

DSC_2743

La acelaşi eveniment, au fost prezenți și susținători ai lui Cătălin Predoiu din diverse domenii: Petru Lucaci (președintele Uniunii Artiștilor Plastici), Dorin Ștefan (prof. dr. universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”), Vlad Păunescu (regizor și primul producător privat de film din România) şi Sorin Bușe (inginer în industria auto și manager la mari companii internationale).

DSC_2673

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *