Skip to content
Politică

Problema USR e că ”sunt ZERO pe conținut”. Analist: Sunt rupți de realitate și rămân blocați în obsesiile lor

Inquam Photos / Octav Ganea

”N-am nicio speranță la USR”, scrie Ana Otilia Nuțu, analist de politici publice în energie şi infrastructură pe pagina sa de Facebook, unde face o paralelă între clasa politică din R.Moldova și cea din România. ”Problema USR nu e că n-are acces media (ce, Maia avea?), ci lipsa totală de idei de policy, faptul că-s zero pe conținut”, afirmă ea.

”Sunt un pachet de nervi. Cum naiba a reușit Moldova, după captura aproape totală a lui Plahotniuc, după gașca lui Dodon, cu o treime de popor – dintre cei mai activi, educați și cu inițiativă – în diaspora să fie mai bine guvernată decât noi, să numească numai oameni unul și unul în funcțiile cheie?

Noi îl punem pe de-alde Licu la CCR.

Și nu, n-am nicio speranță la USR. Problema USR nu e că n-are acces media (ce, Maia avea?), ci lipsa totală de idei de policy, faptul că-s zero pe conținut. Faptul că singurul lucru pe care au fost în stare să-l comenteze la legea offshore e că banii statului ar trebui să fie folosiți la asta, nu la ailaltă, arată cât sunt de rupți de realitate și cum ramân blocați în obsesiile pe care le au unul-doi oameni.

Avem nevoie de un alt partid, unul cu oameni zdraveni la cap și care să fie mai mult decât copiii cui trebuie”, conchide Ana Otilia Nuțu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *