Skip to content
Politică

Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD, transportat la spital

Președintele PSD Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate în timpul turneului său prin țară și va fi supus unui RMN și unor analize medicale, informează Mediafax. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

 

A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București.„, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, informează Mediafax.Acesta a mai spus că în funcție de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila.

 

Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale, mai notează agenția de știri.

 

1 comentariu la “Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD, transportat la spital

  1. Tic, tac!! S-a inecat cu veninul din timpul discursului contra presedintelui Iohannis si i-a ajuns la… coada!!! Avem acum infractorul schiop!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *