Skip to content
Politică

Probleme grave în Buzău: a fost SUSPENDAT procesul de votare! Opt mii de locuitori, ţinuţi în şah

Au apărut probleme grave în judeţul Buzău: a fost SUSPENDAT procesul de votare! Află motivul pentru care opt mii de locuitori sunt ţinuţi în şah.

Biroul Electoral Judeţean a decis prelungirea suspendării votului în localitatea Verneşti din judeţul Buzău, până la ora zece, analizându-se dacă se impune ca procesul electoral să fie reluat într-o altă zi, relatează gandul.info, citând surse oficiale.

Procesul electoral a fost suspendat la şapte secţii de votare din Verneşti, judeţul Buzău, la câteva minute de la deschiderea urnelor, după ce s-a descoperit că mai multe buletine de vot au fost tipărite greşit, numele consilierilor fiind trecute la secţiunea pentru primari şi invers.

Iniţial, s-a stabilit ca votul să se reia la ora 9.00 însă suspendarea procesului electoral a fost prelungită până la ora 10.00. Potrivit legii electorale, votul nu poate fi suspendat mai mult de două ore însumate pe întreaga zi astfel că Biroul Electoral Judeţean analizează dacă este cazul ca votul să fie reluat într-o altă zi, au precizat aceleaşi surse.

Localitatea Verneşti are aproximativ opt mii de locuitori. La faţa locului a fost suplimentat numărul forţelor de ordine pentru a se evita incidentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *