Skip to content
Politică

Probleme grave la RADET şi ELCEN. Soluţia Gabrielei Firea: Bucureştenii nu trebuie să fie victimele… FOTO

Probleme grave la RADET şi la ELCEN. Senatorul Gabriela Firea (candidatul PSD la Primăria Capitalei) propune soluţii pentru depăşirea crizei în care se află cele două instituţii.

GF - intalnire elcen 1

Senatorul Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei, s-a întâlnit miercuri cu echipa de conducere a ELCEN (în frunte cu directorul general Marcel Nicolaescu), precum și cu Ioana Stoica (liderul salariaților RADET), pentru a indentifica soluția cea mai bună la problemele legate de sistemul de termoficare.

GF - intalnire elcen 3

„Bucureștenii trebuie să aibă apă caldă și căldură, indiferent de anotimp sau context politic. Ei nu trebuie să fie victimele lucrurilor întâmplate în urmă cu mulți ani. Pe oameni nu-i interesează că legile sunt prost făcute și că sistemul de termificare e la pământ. Proiectul meu este de a-i ajuta pe cetățeni să aibă o viață mai bună”, le-a spus Gabriela Firea celor prezenți la întâlnire, potrivit unui comunicat trimis PSnews.ro.

GF - intalnire elcen 4

În acest context, candidatul PSD+UNPR a discutat problemele din sistemul de termoficare. ELCEN are datorii de aproape 2 miliarde de lei la furnizorii de gaze, bănci și ANAF, iar situația de la RADET este şi ea cunoscută: conturi blocate, zero lei pentru reparațiile avariilor, oameni care stau, lună de lună, cu spaima că nu-și vor primi salariile.

GF - intalnire elcen 7

„Ca primar general și ca om politic, voi propune spre aprobare un master plan pentru energie la nivelul Capitalei. Astfel, se pot accesa foarte ușor fonduri europene pentru reabilitarea rețelelor de termoficare.

GF - intalnire elcen 8

În acest moment, sunt 187 de milioane de euro, bani nerambursabili, și nimeni nu face nimic. Avem nevoie de o legislație nouă în domeniul energiei termice, de zone unitare de alimentare cu apă caldă și căldură, astfel încât costurile să fie mai mici și producția mai eficientă, de colaborare între toți factorii implicați.

GF - intalnire elcen 9

Sunt un om care rezolvă lucrurile”, a concluzionat Gabriela Firea.

1 comentariu la “Probleme grave la RADET şi ELCEN. Soluţia Gabrielei Firea: Bucureştenii nu trebuie să fie victimele… FOTO

  1. Nicolaescu – un politruc, un papagal interesat de secretare tinere si sclipici. Ceilalti din poza rad de el cand e intors cu spatele… Restul – cateii lui Cetacli, artizanii pierderii activelor ELCEN (CET Mures, urmeaza CET Progresu). Groparii ELCEN se gudura pe langa PSD, doar au dus-o cel mai bine pe vremea lui Nita. Vor imunitate si pastrarea pe functii. Iar avocatul Cladoveanu e din alt film, cu fetite si fotbalisti, n-are nicio treaba cu ELCEN-ul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *