Skip to content
Societate

Probleme în Apuseni: Căderile de zăpadă au lăsat aproape 1.600 de locuințe fără energie electrică

news.ro
" "

Ninsoarea căzută în timpul nopţii în mai multe zone ale judeţului Alba a creat probleme autorităţilor şi cetăţenilor judeţului.

În cursul nopţii şi al dimineţii de vineri au avut loc avarii pe 9 linii de medie tensiune din judeţul Alba, informează adevarul.ro.

" "
" "

Echipele DEER s-au deplasat imediat pe teren şi au remediat o parte din defecţiunile apărute. Sunt nealimentaţi 1.593 utilizatori din UAT Abrud, Bucium, Zlatna şi Almasu Mare. DEER continuă intervenţiile pe teren cu 7 echipe. Potrivit Electrica, din cei 1.593 consumatori nealimentaţi, 1.545 sunt în judeţul Alba şi 48 în judeţul Hunedoara. Mai este nealimentat şi satul Bacâia (oraş Geoagiu, jud. Hunedoara) care este alimentat de instalaţiile aparţinând DEER Alba”, au transmis reprezentanţii Instituţiei Prefectului Alba.

A nins abundent pe toate sectoarele de drum din judeţ, spun reprezentanţii prefecturii. Echipele de intervenţie au lucrat toată noaptea şi intervin şi la această oră, pe sectorarele cu probleme, cu utilaje şi material antiderapant. Nu s-au înregistrat evenimente nedorite pe aceste drumuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *