Skip to content
Politică

PROBLEME în ”paradis”? Ecaterina Andronescu, ”extrem de îngrijorată” de remanierile lui Dragnea! EXCLUSIV

Huff.ro

Senatoarea PSD-istă Ecaterina Andronescu dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că este ”extrem de îngrijorată” atât de percepția Uniunii Europene privind România, cât și de trenarea mult așteptatelor remanieri, încă amânate din pricina negocierilor subterane.

De asemenea, Andronescu avertizează că CEx-ul PSD că viitorul guvern trebuie să fie ”solid, profesionist și responsabil”, pentru a face față provocărilor și obligațiilor aferente președinției românești a Consiliului Uniunii Europene. ”Eu una sunt sătulă să tot aud critici și discursuri negative privind realitățile din România și cred că PSD trebuie să facă totul pentru a gira o formulă guvenamentală competentă, un guvern care, prin acțiunile și proiectele sale, să schimbe această percepție negativă a Bruxelles-ului”, a spus senatoarea. Vă prezentăm declarațiile Ecaterinei Andronescu.

”Toți ochii Uniunii Europene vor fi ațintiți asupra țării noastre!”

”Sunt extrem de îngrijorată din pricina semnalelor negative lansate de la Bruxelles în ceea ce privește România, dar și de întârzierile remanierilor, pe fundalul diverselor negocieri. CEx-ul trebuie să analizeze foarte serios situația și numele viitorilor miniștri, deoarece România are nevoie de un guvern bun, de o formulă guvernamentală solidă, profesionistă și responsabilă care să fie aptă să își asume apropiata președinție a Consiliului Uniunii Europene.  Avem nevoie de stabilitate și de profesionalism – nu ne permitem erori și probleme în perioada celor șase luni în care România va deține șefia Consiliului, iar toți ochii Uniunii Europene vor fi ațintiți asupra țării noastre. De aceea, repet: CEx-ul trebuie să gireze o formulă guvernamentală care să facă față acestei perioade foarte importante în ceea ce privește rolul și atribuțiile României în cadrul Uniunii Europene.

”Guvernul trebuie să schimbe percepția negativă a Bruxelles-ului!”

Vă mărturisesc că pe mine mă deranjează foarte mult că România a ajuns să fie criticată și taxată dur în cadrul Uniunii Europene. Această situație trebuie schimbată, trebuie să lucrăm la acest aspect… Eu una sunt sătulă să tot aud critici și discursuri negative privind realitățile din România și cred că PSD trebuie să facă totul pentru a gira o formulă guvenamentală competentă, un guvern care, prin acțiunile și proiectele sale, să schimbe această percepție negativă. Eu îmi doresc ca România să mai fie și lăudată în cadrul Uniunii Europene, nu doar criticată. Viitorul guvern trebuie să se achite de responsabilitățile apropiatei președinții românești a Consiliului UE, dar și să schimbe percepția Bruxelles-ului, prin profesionalism și seriozitate, privind România”, a declarat Ecaterina Andronescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu la “PROBLEME în ”paradis”? Ecaterina Andronescu, ”extrem de îngrijorată” de remanierile lui Dragnea! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *