UPDATE Probleme la metrou. Circulaţia pe Magistrala 4, îngreunată pentru două ore

Metrou Bucureşti
Sursa foto: Facebook / Metrorex

UPDATE ORA 09:30

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 a fost reluată în condiţii normale începând cu ora 9:00, a anunţat Metrorex.

Un tren de metrou s-a defectat vineri dimineaţa în apropierea staţiei Gara de Nord astfel încât circulaţia pe Magistrala 4 s-a realizat în sistem pendulă între staţiile Basarab 2 – Griviţa şi Griviţa -Străuleşti, timp de aproximativ două ore.

Ştire iniţială

Probleme la metrou, vineri dimineața. Se intervine pentru debarcarea călătorilor după ce un tren s-a defectat în apropierea stației Gara de Nord.

Circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile 1 Mai – Basarab 2. Între Basarab 2 și Gara de Nord 2 nu se circulă.

„Astăzi, în jurul orei 7:05 un tren de metrou s-a defectat în apropierea stației Gara de Nord. Călătorii sunt debarcați cu ajutorul personalului de specialitate Metrorex.

În cel mai scurt timp trenul defect va fi retras pentru analiză și remediere, iar circulația trenurilor la metrou va reluată în condiții normale”, anunță Metrorex.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: