Probleme majore de trafic pe principalele șosele, în special către București

Sursa foto: Alex Nicodim

Conform Infotrafic, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A2 pe sensul Constanța – București, la kilometrul 208, în zona localității Valu lui Traian, județul Constanța, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Trei persoane, cu leziuni ușoare, necesită îngrijiri medicale. Estimările arătau reluarea circulației în condiții normale în scurt timp.

Traficul este întrerupt și pe DN 12 Sfântu Gheorghe – Miercurea Ciuc, în afara localității Olteni, județul Covasna, după ce patru autovehicule au fost implicate într-un accident. În urma impactului, mai multe persoane sunt evaluate medical la fața locului, urmând să se stabilească dacă este necesar transportul la spital. Se estimează reluarea circulației după ora 13.00.

Circuația este întreruptă și pe DN 1 Brașov – Șercaia, în afara localității Vlădeni, județul Brașov, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre două autoturisme, au rezultat o persoană decedată și alte patru rănite. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii impactului frontal. Se estimează reluarea circulației după ora 13.00.

Tot pe DN1, la ora 13.00 se circula cu dificultate în zona Nistorești – Comarnic pe sensul către Brașov, dar mai ales în zona Predeal – Bușteni pe sensul către București. În primul caz, cel al deplasării către Brașov, distanța dintre Capitală și acest oraș poate fi parcursă în circa trei ore, iar în sens invers în peste 3 ore și jumătate. Este posibil ca lucrurile să se acutizeze în orele următoare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: