Skip to content
Politică

Probleme mari pentru o televiziune de știri: se ia în calcul ÎNCHIDEREA

publika.md
" "

Au apărut probleme mari pentru o televiziune de știri: se ia în calcul ÎNCHIDEREA acesteia. Vedeți mai jos despre ce post TV este vorba și cu ce dificultăți se confruntă.

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa. Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele. Conform unor informații din interior citat de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blog, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24.

" "
" "

Se pare că nemulțumirea mai veche a patronului Zoltan Teszari față de „conținutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat în ultimul an.

Alte probleme menționate de Tolontan sunt audiențele scăzute și recentul dosar penal în care a fost pusă sub urmărire penală televiziunea de știri.

„În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive”, comentează Cătălin Tolontan.

1 comentariu la “Probleme mari pentru o televiziune de știri: se ia în calcul ÎNCHIDEREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *