Skip to content
București

Probleme nesfârșite la RADET. Jumătate din bucureșteni, fără apă caldă

cetateanul.net

Probleme fără sfârşit cu furnizarea căldurii în Bucureşti.

RADET anunţă într-un comunicat de presă, postat pe site-ul instituției, că în jumătate din Bucureşti, furnizarea apei calde şi a căldurii se face sub parametrii normali, în condiţiile în care temperaturile sunt deja foarte scăzute. Regia dă vina pe avariile apărute la două dintre centralele ELCEN.

RADET  București  anunță,  joi, că furnizarea energiei termice pentru apă caldă și căldură, se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest și CET Grozăvești aparținând ELCEN.  Efectele vor fi resimțite în sectoarele 1 și 6 și parțial în sectorul 5 al Municipiului București, respectiv în zona Panduri și Ana Davila.  

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții ELCEN în cadrul comandamentului comun,  problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanții societății Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăvești în cursul dimineții de vineri.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigurăm că  echipele RADET București depun toate eforturile alături de colegii de la Electrocentrale pentru remedierea acestei situații”, se arată în comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *