Skip to content
Politică

Probleme pentru Daniel Chițoiu: ar putea fi trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Ce spune expertiza tehnică din dosarul fostului ministru

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Probleme pentru fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu. Surse susțin că expertiza tehnică din dosarul acestuia a fost finalizată, iar documentul ar scoate la iveală că mașina fostului ministru ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat accidentul în urma căruia două persoane au murit și o a treia a fost rănită.

În dosar se mai așteaptă rezultatul expertizei medicale realizate față de supraviețuitoarea accidentului, prin care anchetatorii vor să vadă rănile suferite și câte zile de îngrijiri medicale au fost necesare în cazul său, au mai spus sursele.

" "

Conform procurorilor, ancheta urmează să fie finalizată în aproximativ două luni, iar în cazul în care respectiva tehnică rămâne una definitivă, Daniel Chițoiu va fi trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

Amintim că accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu a avut loc în luna decembrie a anului trecut, pe șoseaua care leagă Piteștiul de Vâlcea. Fostul ministru venea de la Vâlcea, ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit mașina în care se aflau trei persoane. Doi soți au decedat, unul pe loc și celălalt în drum spre spital. A treia victimă a fost internată la Pitești și apoi transferată la un spital din Capitală, unde a rămas internată timp de două luni.

PS News a încercat să ia legătura și cu Daniel Chițoiu, însă până la momentul publicării acestei știri nu am primit niciun răspuns.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *