Probleme uriașe în interiorul PNL pentru Ludovic Orban

Noul interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban se confruntă cu problema demisiilor în lanț din organizație, informeazăgazetadambovitei.ro .
Situația nu este confortabilă pentru acesta, de aceea Orban speră că aceștia se vor răzgândi, altfel numirea sa care trebuia să consolideze partidul debutează cu stângul: “Voi avea o discuție cu fecare președinte de organizație locală, voi avea o discuție cu fiecare liberal din județul Dâmbovița care dorește să facă echipă în vederea prezidențialelor și trag nădejde că se vor răzgândi unii dintre ei.” a precizat în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei, Ludovic Orban în chestiunea demisiilor din funcţii şi dizolvării unor birouri locale.
Orban a dezavuat ameniţările lui Gabriel Grozavu care a sunat mai mulţi colegi cărora le-a spus că dacă vor merge la Bucureşti să-l susţină pe Volinitiru vor fi excluşi din partid: ”E exprimarea unei voinţe pe care o respect. Este firesc ca orice membru al PNL să susțină un om, un coleg sau un punct de vedere.” a precizat Orban.
În privința modului în care va fi condusă organizația și dacă Orban se va implica direct sau prin interpuși, se pare că și aici sunt câteva necunoscute.
Nu vă pot da acum un răspuns. În cazul în care nu voi identifica un lider care să aibă forța să unească toți liberlii din județ îmi voi lua răspunderea de a conduce filiala efectiv. Dacă îl voi găsi în mod evident că îl voi propune și îl voi anunța. Oricum chiar dacă voi rămâne la conducerea organizației imediat după alegerile prezidențiale intenția mea este a da drumul la alegeri în partid, pentru că eu consider că o conducere trebuie să aibă legitimitatea dată de vot.” Orban şi-a propus un termen de două săptămâni în care să constituie o echipă nouă de conducere la Dâmboviţa.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: