Skip to content
Politică

Proces de selecţie pentru desemnarea a patru membri în Consiliul de Administraţie al Portului Constanța

Acţionarii Portului Constanţa au început un proces de selecţie pentru desemnarea a patru membri în Consiliul de Administraţie al companiei, cu mandate depline. În prezent, CA-ul portului este compus atât din membri cu mandate depline, pe patru ani, cât şi din membri cu mandate interimare, pe patru luni.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 19 septembrie.

”Ministerul Transporturilor şi expertul său în recrutare SC Pluri Consultants România SRL anunţă declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Administraţie la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi patru candidaţi pentru ocuparea postului de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Acest proces de recrutare şi selecţie se derulează în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, arată un document publicat pe site-ul companiei.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin opt ani vechime în muncă şi competenţe profesionale dovedite prin minimum cinci ani de experienţă în administrarea sau managementul unor entităţi, persoane juridice ce desfăşoară activităţi specifice sectorului transport naval, logistic, operare portuară, administrarea infrastructurii de transport naval.

În plus, ei trebuie să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie din cadrul unor instituţii publice în ultimii şapte ani sau al unor întreprinderi cu capital majoritar de stat pentru motive imputabile în ultimii doi ani sau să nu fi avut încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimele 12 luni.

Citește mai mult: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *