Skip to content
Politică

Procuroarea DNA a lui DRAGNEA pune tunurile pe Comisia Iordache

tribuna.md

Procuroarea Alexandra Carmen Lăncrănjan, cea care instrumentează ultimul dosar al lui Liviu Dragnea, porneşte un adevărat atac la Comisia specială pentru legile justiţiei, condusă de Florin Iordache, care începe joi discuţiile pe modificarea Codrului de Procedură Penală.

Iată ce scrie Alexandra Carmen Lăncrănjan pe contul personal de Facebook:

,,Deşii parlamentarii puterii şi cei din UDMR susţin că armonizează legislaţia cu prevederile unei directive europene, procuroarea Lăncrănjan subliniază faptul că, de fapt, aceştia ignoră o directivă europeană.

De ce te afecteaza pe tine modificarile Codului de procedura penala? #2

Ioana este intr-o relatie abuziva de cativa ani. In fiecare zi este jignita si amenintata de partenerul ei si convinsa ca nu poate sa iasa din acest calvar. Intr-o zi lucrurile degenereaza si Ioana ajunge la spital in urma batailor.

Procurorul deschide o ancheta penala. Legea acum il obliga sa ia masuri pentru a proteja victima. Ioana este audiata cu privire la cele intamplate si incurajata sa spuna ce i s-a intamplat deoarece este in siguranta

Modificarile Codului de procedura penala dau posibilitatea suspectului de a fi prezent la audierea Ioanei. De maine Ioana va fi nevoita sa declare stiind ca agresorul este in fiecare moment in aceeasi camera!

Desi victimele trebuie protejate! Ne spune tot o Directiva! Iar drepturile suspectului erau aparate prin prezenta avocatului

La fel se poate intampla in cazul traficului de persoane, a victimelor violentei, in cazul gruparilor infractionale!

Tu ce ai spune daca persoana de care iti este frica te-ar privi in fiecare secunda din audiere? ”, se întreabă Alexandra Carmen Lăncrănjan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *