PSnews

Recent

Procuroarea DNA care îl vrea pe Dragnea la pușcărie are legătură cu Prună și Guseth FOTO

luju.ro

Procuroarea DNA care îl vrea la pușcărie pe președintele PSD, Liviu Dragnea, are legătură cu Raluca Prună (fostul ministru al Justiției din guvernul Dacian Cioloș) și cu o ONG-istă care era cât pe-aci să dețină același portofoliu tot pe vremea tehnocraților – am numit-o pe Cristina Guseth, șefa Freedom House România.

Este vorba despre Alexandra Carmen Lăncrănjan (foto sus), fostă purtătoare de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Informația a fost dezvăluită luni pe Facebook de către jurnalistul TVR Alex Costache.

„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea. 5 capete de acuzare: doua de abuz, doua de frauda cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat.

UPDATE: pierdere finanțare europeană de 21 de milioane de euro și prejudiciu la bugetul național de peste 30 de milioane de lei.

Alexandra Lăncrănjan, 32 de ani. Ca tot ii plac lui Daddy gagicile mai tinere

LE: Și mai e și din Teleorman!” a scris Costache.

Pe 5 ianuarie 2017, pe blogul Independențajustiției.wordpress.com au apărut mai multe fotografii datate „aprilie 2016”, în care jurnalistele Andreea Pora și Sabina Fati apăreau alături de ONG-ista Cristina Guseth, procurorul Alexandra Lăncrănjan și ministrul (pe atunci) Raluca Prună.

Camelia Bogdan, Cristina Guseth, Raluca Pruna, Sabina Fati Pora - 10 aprilie 2016Camelia Bogdan, Cristina Guseth, Raluca Pruna, Sabina Fati Pora - 10 aprilie 2016

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. gica

  14 noiembrie 2017, 22:10 la 22:10

  Constatarea esentială, documentată fără tăgadă, este că Lacrănjanca este o ong-istă macoveistă, gusethistă, prunistă și pora-istă, incompatibilă cu calitatea de magistrat.
  S-o pui pe fâșneața asta să facă dosare lui Dragnea, Shhaideh, sau oricărui pesedist, este cam ca și cum au pune-o pe Macovei să-i judece, sau ca și cum l-ai pune pe Savaliuc să le deschidă dosare penale lui Băsescu și Iohannis.
  Ca ong-stă cu implicare politica trebuia să se recuze în acest dosar.
  De ce nu intervine CSM să stopeze asemenea derapaje ale Kodruței?

  marți, noiembrie 14, 2017

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi