Skip to content
Politică

Procurori făcuți de râs în ancheta afacerilor cu porci a familiei Dragnea. Interogatoriu halucinant

inhabitat.com

Procurorii Parchetului General au fost făcuți de râs în direct la Antena3 de avocata acționarului  Ilie Dragne, care controlează ferma de porci din Salcia, afacere presupusă a fi controlată de Liviu Dragnea.

Audierea acestuia, după raziile derulate la peste 80 de ferme de suine din țară, au scos la iveală un model de interogatoriu total atipic pentru infracțiunea reclamată în dosar, după cum reclamă avocata Maria Vasii, care îl reprezintă pe Dragne.

Ce relație aveți cu dumneavoastră înșivă?, Care este relația cu fiica și soția dumuneavoastră?, Ce părere aveți despre Dumneavoastră? Ce părere aveți despre fiica și dumneavoastră? Cum folosește soția dumneavoastră cei 1500 de lei pe care îi primește?”, ar fi fost întrebările puse lui Ilie Dragne de către procurori, conform spuselor avocatei, citată de evz.ro.

„Au fost întrebările adresate de către procurori către Ilie Dragne. Nu știu dacă aceste întrebări au fost scăpate prin metoda copy paste de la alți inculpați.

Dragne nu putea să răspundă decât realității, că soția își cumpără lucruri intime. Însă, dincolo de ilarul situației, îmi exprim îngrijorarea că ieșim din tipar”, a punctat Maria Vasii în cadrul emisiunii.

Actualul cod penal are prevederi de-a dreptul aberante pentru administratorii firmelor private care își angajează rude, acesta fiind și cazul soției lui Dragne, angajată pe un salariu de 1.500 lei în ferma de porci de la Salcia.

Conform legii, oricine își angajează copilul, mama, tata sau pe oricine din familie, în mediul privat, este sancționabil.

În cadrul unor societăți comerciale fapta persoanei care în exercitarea atribuției de serviciu a decis angajarea unui apropiat, respectiv a unei rude, poate fi calificată ca infracțiune, această faptă fiind încadrată și sancționată potrivit legii penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *